VINGO Työpaja 6.6. asiakaspäivän yhteydessä

Tule kehittämään ympäristöhuollon moderneja ratkaisuja yhdessä! VINGO Työpaja järjestetään asiakaspäivän yhteydessä 6.6. klo 12-16 Scandic Helsinki Hubissa. Tilaisuus on avoinna kaikille Vitec Tietomitan asiakkaille.

Asiakaspäivä 7.6. Tapahtumat

Teemat ja ilmoittautuminen

Voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua työpajaan valitsemalla yhden teeman. Ilmoitamme erikseen sähköpostitse pääsystäsi työpajaan, joihin mahtuu mukaan 10 henkilöä/teema. 

Aloitamme ja päätämme tilaisuuden yhteisellä osuudella. Eri teemoja käsitellään saman aikaisesti eri työpajoissa. Workshopissa on kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen on sulkeutunut, mutta voit kysyä paikkoja lähettämällä viestiä viestinta.vingo@vitecsoftware.com.

Teema 1 VINGO Asiointi

Asiakkaasi oma jätehuollon asiointipalvelu vapauttaa asiakaspalvelun rutiinitöiltä. Pystyt hallinnoimaan asiakasmassojen palvelut ilman yhteydenottoa asiakaspalveluunne.

Teema 2 Asiakashallinta

Asiakashallinta on koko toiminnanohjausjärjestelmän sydän ja selkäranka. Sen avulla hallinnoit yrityksen asiakkuuksia, sopimuksia ja hinnastoa.

Teemat 3 VINGO Logistiikka ja VINGO Kuljettaja 

Logistiikkaratkaisut tukemaan joustavaa ajojärjestelyä ja optimoituja ajoja. Tule testaamaan uutta kuljettajan mobiiliautosovellusta!

 

Lisätietoa

Silva Virtanen
Yhteys

Joustavaa ja läpinäkyvää palvelua asiakkaallesi

Positiivisin palvelukokemus ympäristöhuollosta syntyy, kun logistiikkaketjun kaikki vaiheet pelaavat saumattomasti yhteen, tilauksesta laskutukseen.