VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

Ura Tietomitalla

"Vitec Tietomitta on työpaikkana sellainen, joka luo välittävän ilmapiirin ja joka tukee työntekijöitä tasapainon tavoittelemisessa työn ja ihmisen itsensä välillä", työntekijän kertomaa.

Avoimet työpaikat Vitecillä

Hyvinvoiva ja tyytyväinen henkilöstö on Vitec Tietomitan tavoite. Siihen pyritään sekä hyvällä johtamisella että yhteistyöllä henkilöstön ja erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Hyvinvoivina kykenemme olemaan luovia ja oppimaan. Tuemme työntekijöitä kehittämään osaamistaan jatkuvasti.

Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Tuemme monimuotoisuutta ja ymmärrämme erilaisuutta. Luomme keinot vuorovaikutukseen ja olemme avoimia uudelle.  ​

Työskentelemme eri puolella Suomea tehden yhteistyötä, mutta kokoonnumme säännöllisesti vaihtamaan ajatuksia ja oppimaan. Tiimityön toimivuus on menestymisemme kannalta olennaista. ​

Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaidemme toimialan ja ymmärrämme heidän tarpeensa.​ Olemme ylpeitä saadessamme palvella kiertotalouden dynamona ympäristöhuollon toimialaa.

Hyvinvointi

Yhdessä

Lähellä asiakasta

Arvot

Johtaminen

Kestävä kasvu

Ilman Viteciä…

Yhteiskunnassa on paljon tärkeitä toimintoja, joita emme ehkä tule aina ajatelleeksi mutta joiden on vain pakko toimia. Ne ovat kaikki riippuvaisia luotettavista ohjelmistoista. Vitec tarjoaa juuri tämänkaltaisia liiketoiminnalle ratkaisevan tärkeitä ohjelmistoja. Kehitämme ja toimitamme eri aloille suunniteltuja tuotteita, joilla on päivittäin ratkaiseva merkitys yhteiskunnalle.

Onnistuminen edellyttää meiltä nöyryyttä ja työmme jatkuvaa arviointia: mitä ohjelmistoja kehitämme, mitä tuotteita meillä on ja millaisiin ratkaisuihin pyrimme. Otamme haasteita vastaan ja juhlimme menestystä joukkueena. Vitecin palveluksessa sinun on meidän kaikkien tapaan ajateltava kauaskantoisesti. Todellakin, koska asiakkaamme – ja heidän asiakkaansa – luottavat meihin tänään ja huomenna.

Koska ilman Vitecia heidän toimintansa pysähtyy.

Työsuhde-edut ja palkitseminen

 • Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä sisältäen 2 tuntia työaikaa viikossa liikuntaan, virike- ja liikuntaedun, palkallisen 3 viikon isyysvapaan ja työsuhdepolkupyörän
 • Joustava työaika ja hyvät työvälineet, jotka mahdollistavat työskentelyn niin kotona kuin toimistolla. 
 • Työhyvinvointia tukevat keinot, kuten laaja työterveyshuolto ja tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalla, taukoliikuntasovellus, lounasetu, hedelmät ja aamiainen keskiviikkoisin toimistolla. Kuntosali on vapaasti käytettävissä Helsingin toimipaikassa.
 • Yhteiset henkilöstötapahtumat sekä työn että vapaa-ajan merkeissä. 
 • Palkitseminen huomionosoituksilla yksilöllisistä onnistumisista ja työntekijöiden merkkipäivien muistaminen.
 • Osaamiseen ja kehittymiseen kannustaminen. Meillä saat erinomaiset edellytykset kasvaa ja kehittyä. 

Työntekijäkertomuksia

Lue lisää työntekijäkertomuksia avainsanalla viteciläiset

Vitec Tietomitta lyhyesti

 • Visiomme on olla luotetuin ympäristöhuoltoalan​
  digikumppani.
 • VINGO-tuotteemme ja palvelumme toimivat kiertotalouden dynamona auttaen ympäristöhuoltoalalla toimivia asiakkaitamme  hallitsemaan ydintoimintonsa ketteränä kokonaisuutena tilauksesta kuljetukseen ja laskutuksesta raportointiin.
 • Meitä tietomittalaisia on 40, ja missiomme on huolehtia siitä, että kaikki pystyvät paremmin pitämään huolta ympäristöstämme.
 • Kuulumme Vitec Software Groupiin, joka kehittää ja toimittaa standardiohjelmistoja erilaisille kapeille markkinasegmenteille​​.
 • Meillä on 1400 kollegaa yli 40 Vitec-yhtiössä 11 maassa. Jaamme tietoa ja kokemuksia liiketoimintayksiköiden ja toimintojen välillä monenlaisilla foorumeilla

Luotettu tänään ja huomenna

Vitecin toiminta perustuu arvoihin, jotka ohjaavat brändilupauksemme kanssa
päivittäin kaikkea toimintaamme sekä päätöksentekoamme.

Tuotteet ovat toimintamme perusta

Vertical Market Software

Yksinkertainen on kaunista

Yksinkertaiset ratkaisut kestävät pisimpään.

Avoimuus ja luottamus

Yhteistyö ja vastuullisuus vievät menestykseen.

Avoimet työpaikat Vitecin urasivulla