Palvelut

Tuemme sinua niin VINGOn monipuolisessa käytössä kuin liiketoimintatavoitteidesi saavuttamisessa. Asiantuntijapalvelumme sisältävät kokonaisvaltaisesti VINGO-ohjelmiston käyttöönoton, asiakaspalvelun, koulutuksen ja konsultointipalvelut.

Koulutukset ja tapahtumat VINGO

VINGO Turva

Huoltovarmuuspalvelu lakisääteisen jätehuoltopalvelun toimittamiseen kriisitilanteessa. Huoltovarmuuspalvelussa ylläpidetään asiakkaan paikallisella palvelimella sijaitsevaa varmuuskopiota VINGO-ohjelmistosta. Kopio voidaan kriisitilanteessa ottaa käyttöön nopeasti ja toteuttaa jätehuoltoa ilman riippuvuutta verkkoyhteyksistä esimerkiksi paperiset ajolistat tulostamalla.

Palvelumme

Alkukartoitus

Käyttöönoton alussa otamme selvää perusprosesseista ja käymme läpi VINGO-ohjelmiston keskeiset toiminnot liiketoimintasi kannalta. Tunnistamme myös muut käyttöön liittyvät tarpeet, kuten tiedonsiirrot taustajärjestelmiin sekä nykyiset haasteet ja käytön tavoitteet.

Sisällönmäärittely ja käyttöönottokoulutus

Sisällönmäärittelyssä muokkaamme järjestelmän liiketoiminnan tarpeita vastaavaksi ja varmistamme, että alkukartoituksessa todetut asetukset vastaavat tavoitteita. Koulutamme pääkäyttäjän, jotta hänellä on valmiudet hyödyntää järjestelmän ominaisuuksia ja ylläpitää taustoja.

Tiedonsiirrot

Jotta ohjelmiston käyttö alkaa sujuvasti, autamme muokkaamaan, jalostamaan ja siirtämään tarvittavat tiedot, kuten asiakasrekisterin, sopimustiedot, rakennustiedot ja kuljetustiedot olemassa olevasta järjestelmästä VINGOon.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu tukee VINGOn käyttöön liittyvissä tilanteissa. Asiakaspalvelumme tavoitat puhelimitse sekä sähköisten palvelukanaviemme kautta.

Koulutukset

Osallistu vakiokoulutuksen etänä tai pyydä tarjous VINGO-asiantuntijasta päiväksi yrityksesi käyttöön. Voimme myös räätälöidä yrityksellesi tarpeenne mukaisen koulutusohjelman.

Konsultointi

Haluamme varmistaa yrityksesi liiketoiminnan myös sen jälkeen, kun VINGO on ollut jonkin aikaa käytössä. Usein tällaisia tilanteita ovat liiketoiminnan laajentuminen, yrityksen rakenteiden muuttuminen, integraatiot, uusien palveluiden käyttöönotto tai prosessimuutokset tuotannossa.

Tietoiskut ja tapahtumat

Tule tapahtumiimme tapaamaan viteciläisiä ja kuulemaan ajankohtaisista aiheista.

Konsultointi- ja integraatiopalvelut

Rakennus- ja taajamatiedot

Tiedot ajan tasalle joko kertahakuna tai jatkuvana palveluna.

Kuljetusalueet kartalle

Kuljetusalueiden määrittely jätelajeittain karttapalveluun.

Ajoreittien optimointi

Reittien suunnittelu muuttuvissa tilanteissa.

IoT Täyttöaste

Älykäs jätehuoltopalvelu mahdollistaa astiatyhjennykset oikeaan aikaan.

Viestintä

Helpotusta asiakaspalveluun erilaisilla kontaktointijärjestelmien ja chatbotien integraatioilla sekä tekstiviestin käyttöönotolla.

Raportointi

VINGOn tiedot BI-raportointijärjestelmään tai jätemateriaalitiedot ELY-keskuksen YLVA-järjestelmään. Autamme muokkaamaan lähdetiedon sopivaan muotoon toivomallasi tavalla.

Integraatiot

Luottokyselyihin, laskutukseen, reskontraan, perintään ja asiakasrekisterin tietoihin liittyvät tiedonsiirrot ulkoisiin järjestelmiin sekä vaaka- ja maksupääteintegraatiot.

Konsultointipalvelut liiketoiminnan ja uusien toimintamallien tukena

Ympäristöhuoltoalan digitaalisten ratkaisujen ja toimialan asiantuntijana voimme auttaa yritystäsi liiketoiminnan tehostamisessa, muutosten läpiviennissä, tiedon hyödyntämisessä, toimintojen tehokkaassa käytössä ja jokapäiväisen työn tukena.