VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

Älykkäitä chatbot-ratkaisuja asiakaspalvelun avuksi

Haluatko olla mukana mullistamassa asiakaskokemusta ja tehostaa asiakaspalvelusi toimintaa? Vitec Tietomitta ja Serviceform ovat yhteistyössä kehittäneet älykkäitä chatbot-ratkaisuja, joilla on mahdollisuus tehdä jätehuollosta, asiakaspalvelusta sekä kierrätyksestä entistä sujuvampaa.

Älykkäillä chatbot-ratkaisuilla voi rikastuttaa yrityksen omia nettisivuja ja asiointipalvelua, parantaen asiakaskokemusta merkittävästi. Liittämällä chatbotin VINGO Asiointiin asiakkaasi saa vastauksen helposti moneen kysymykseensä. Vastauksissa hyödynnetään tekoälyä ja asiakkaan omaa dataa, koskevat ne sitten kierrätystä tai jäteasemien aukioloaikoja. 

Älykäs chatbot VINGO Asioinnissa

Chatbotin käyttö VINGO Asiointipalvelussa on helppoa ja turvallista.

Helpottaa kirjautumista

Chatbotilta voi pyytää ensimmäistä kirjautumista varten asiakasnumeron ja laskutiedon tekstiviestillä omaan puhelinnumeroon.

Ilman kirjautumista

Asiakkaasi saa tietoonsa seuraavan tyhjennyspäivän suoraan chatbotista. Asiakas voi pyytää tiedot joko asiakasnumerolla tai tekstiviestillä omaan puhelimeensa.

Kirjautuneena asiakkaana

VINGO Asioinnissa asiakas voi pyytää laskuunsa lisää maksuaikaa.

Täydennä asiakasviestinnän kanavavalikoimaa SMS-palvelulla

SMS-palvelulla saavutat todellisia kustannussäästöjä ja tehokkuutta. Palvelun avulla voit karsia operatiivisia kuluja, tehostaa viestintää ja kehittää asiakaslähtöistä liiketoimintaa.