07 joulukuuta 2020

Ruuhka-aikojen ajojärjestely hallintaan – suunnittelu ja muutokset helposti

Jätehuollon ruuhka-aikoina jätteen määrä kasvaa voimakkaasti. Miten varautua ajojärjestelyssä ruuhka-aikoihin?

Selainpohjainen työkalu ajojen hallintaan ja jatkuvaan optimointiin. Luontoa ja rahaa säästäen.

Lyhyiden työviikkojen ajojärjestelyyn uusia työkaluja

VINGO Logistiikkaan on julkaistu uudistetut toiminnallisuudet ajoreittien suunnitteluun ja seurantaan. Ajoreittien laskennallisia sekä toteutuneita tietoja käytetyistä tunneista, tehoista, astiamääristä ja ajetuista kilometreistä on nyt todella helppoa tarkastella. Lyhyidenkin viikkojen työvuorojen suunnittelu on vaivatonta, kun tiedetään jo etukäteen, mitä ajoja on tulossa ja mitä niiden suorittamiseen menee aikaa laskennallisesti.

Ajojärjestelyn tueksi VINGOsta voi analysoida, miten ajot toteutuivat edellisenä vuotena: sujuivatko ne suunnitellusti, minkä verran ylimääräisiä tyhjennyksiä oli normaaliin viikkoon nähden tai vaihtuiko teho reitillä lyhyillä viikoilla.

Reaaliaikaista seurantaa

Ajojen sujumista voidaan seurata reaaliaikaisesti, vaikka kotisohvalta. Nähdään, kuinka paljon ajoja on ajamatta ja siirtää ajolistan kohteita ”lennossa” toisella ajolistalle. Lisämiehitykseen varautuminen voidaan tehdä hyvissä ajoin.

VINGO Ajonohjauksen avulla voi tiedottaa asiakkaita tulevista tyhjennyspäivän muutoksista. Asiakkaiden ei tarvitse soittaa asiakaspalveluun tyhjennyspäivän tiedustelua varten, kun he saavat jo etukäteen tekstiviestillä tämän tiedon, ja samalla vaikka muut ajankohtaiset uutiset tiedoksi.

Ruuhka-aikojen ajojen suunnittelu ei ole enää paras arvaus, vaan tiedon ja ammattitaidon yhdistelmällä toteutettu hallittu kokonaisuus.