VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

Toimitusjohtajan tervehdys 2024

Vuosi on vaihtunut, ja aloitamme uuden vuoden tyytyväisinä siitä, että olemme saaneet olla asiakkaidemme tukena heidän muuttuvissa tarpeissaan niin jätelain uudistuksen kuin liiketoiminnan vaatimusten osalta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaidemme toimialan ja voimme olla auttamassa asiakkaitamme kaikenlaisissa tilanteissa.

Vitec Tietomitta CEO Tuomas Tokola

Viime vuoden aikana olemme tuoneet ratkaisuja tiedon hyödyntämiseen muun muassa kuljetusten optimoinnissa ja karttatasojen hyödyntämisessä sekä erilaisten toimintojen automatisoinnissa. Nämä uudet palvelut ovat mahdollistaneet uudenlaista tehokkuutta ja yhteistyötä eri toimijoiden kesken.  

Toimintamme lähtökohtana on toimia pitkäjänteisesti ja kehittää pitkän aikavälin ratkaisuja. Vuonna 2024 jatkamme VINGOn kehittämistä kestävästi ja asiakkaitamme kuunnellen. Meillä on kehitystyön tukena Vitec-konsernin 40 yhtiötä, joista jokainen kehittää kapean toimialan liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja. Olemme riittävän suuri vastataksemme toimialan haasteisiin, mutta riittävän pieni toimija välittääksemme aidosti. Tämä ajatus ohjaa meitä Vitec Tietomitalla, kun kehitämme toimintaamme ja palvelemme kiertotalouden dynamona asiakkaitamme parhaamme mukaan. 

Kiitän sydämeni pohjasta asiakkaitamme, että olette luottaneet meihin, ja kaikkia työntekijöitämme upeasta työstä.      

Toivotan menestyksekästä ja innostavaa uutta vuotta 2024!    

Tuomas Tokola
CEO, Vitec Tietomitta Oy

To rely on – today and tomorrow