VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

VINGO Asiakaspäivä 2023 - kohtaamisia ja yhteistyötä

6.-7.6. Scandic Helsinki Hubissa vietettyjen asiakaspäivien palautteen mukaan meillä oli rento ja mukava fiilis, verkostoitumiseen jäi hyvin aikaa ja esitykset olivat mielenkiintoisia. Teimme siis #yhdessä varsin mainion tapahtuman.

VINGO Asiakaspäivä on Vitec Tietomitan asiakkaiden oma verkostoitumistapahtuma, joka sisältää työpajoja, illallisen ja seminaaripäivän. Tänä vuonna keskityimme käyttäjäkokemukseen ja palvelupolun kokonaisvaltaiseen hallintaan. Tuttuun tapaan ständeillä pääsi tutustumaan uusiin tuotteisiin ja kyselemään lisää viteciläisiltä.

Saimme kuulla asiakaspuheenvuoroja Kiertokaaren Saara Karppilalta ja Veli-Pekka Pyörälältä sekä Mustankorkean Juhani Pasaselta - lämmin kiitoksemme. Inspiraatiopuhuja Camilla Tuomisen luento valloittavine kuvituksineen antoi tärkeitä ajatuksia siitä, miten saada tunteiden paremmasta ymmärtämisestä ja  johtamisesta lisää selkeyttä kohtaamisiin.

Esitykset löytyvät Vitec Tietomitan asiakasportaalista. Poimintoja Vitec-puheenvuoroista:

 • Tuomas Tokola valotti Vitec Software Groupia ja sen taustavoimia toiminnassamme.
  • 24,600 asiakasta, 13,380 työntekijää, 38 liiketoimintayksikköä ja 11 maassa
 • Tuomas Virtanen näytti, kuinka asiakkaan polku toteutuu VINGOssa tilauksesta laskutukseen. Katso video asiakaan polusta.
 • Silva Virtanen kertoi tuotekehityksen eri vaiheista, ja asiakkaatkin pääsivät kokeilemaan tuotekehitystä illallisen lomassa tehtävässä "rakenna ankalle lautta".
 • Sauli Jurmu näytti, kuin VINGO Asiointi virtaviivaistaa asiakaspalvelun, kun asiointipalvelun kautta asiakkaan tekemät tilaukset ja muutokset siirtyvät suoraan VINGOn asiakashallintaan. ​​
 • Meiju Harjula esitteli uudistettua VINGOn asiakashallintaa, jonka näkymistä löytyvät oikeat asiakas- ja kohdetiedot helposti ja nopeasti. Hän esitteli myös VINGO Logistiikan kartta- ja reititystyökalut, joiden avulla pidetään autot jatkuvasti optimoiduilla reiteillä. 
 • Laura Kauhanen esitteli uutta kuljettajan mobiilisovellusta VINGO Kuljettajaa, joka tulee korvaamaan nykyisen mobiiiliautopäätteen. Uudessa sovelluksessa käyttökokemus on kuljettajalle entistäkin parempi: se on nopeampi, ketterämpi ja mahdollistaa erillisen tablettinäkymän sekä haastavissa olosuhteissa tumman tilan käytön.
 • Aki Peuralahti kertoi tilannekatsauksen huoltovarmuudesta; sen uhista ja mahdollistajista.  
 • Sakari Oikarinen kertoi karttatasojen hyödyntämisestä ajoreittien ja hinnoitteluvyöhykkeiden hallinnassa.
 • Päivän juontajana toimi Eija Toivio.

Olemme muun muassa edellä mainituissa aiheissa asiakkaidemme tukena. Meiltä saa asiantuntijapalvelua monenlaisiin tarpeisiin, niin huoltovarmuuskonsultointia, asiakasmassan analysointia, toimintojen automatisointia, ajoreittien optimointia kuin raportoinnin lähdetietojen muokkaamista ja paljon muuta.

VINGO – Niin helppoa olla haaskaamatta

 

 

Kuvia tapahtumasta

Kuvia tapahtumasta

Miten kiertotalouden dynamo auttaa meitä pitämään huolta ympäristöstämme?

VINGOn toiminnanohjausratkaisut mahdollistavat läpinäkyvän ja joustavan ympäristöhuollon palvelun, josta hyötyvät niin ihmiset kuin elinympäristömme.

Katso videolta esimerkki, kuinka VINGOn avulla kuljetukset ajetaan luontoa säästäen, materiaalit kerätään kiertoon tehokkaasti ja reaaliaikainen data saadaan kiertotalouden käyttöön.

VINGOssa ympäristöhuollon kaikki vaiheet pelaavat saumattomasti yhteen tilauksesta laskutukseen ja raportointiin. Asiakas voi seurata jätehuollon kuluja ja kierrätysastetta, ja dataa voidaan käyttää palvelujen kehittämiseen. Myös erilaiset vuosi- ja laaturaportoinnit onnistuvat VINGOn tuottaman tiedon avulla.