VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

Vitec Tietomitan teknologiajohtajaksi Aki Peuralahti

Vitec Tietomitalla on aloittanut syyskuun lopussa teknologiajohtajana Aki Peuralahti. Hänen mukanaan saimme uutta kokemusta tuotteiden kehitykseen ja modernisointiin. Lämpimästi tervetuloa Aki, ja ohessa hänen tervehdyksensä.

Hei! Olen Aki Peuralahti ja siirryin teknologiajohtajaksi Vitec Tietomitalle pari kuukautta sitten. Viimeiset 20 vuotta olen vastannut eri teknologia- ja ohjelmistoyritysten kehityksestä ja kehityksen modernisoinnista. Samalla polulla ollaan nyt Vitec Tietomitalla.

Viimeisen 25 vuoden aikana olen päässyt seuraamaan läheltä teknologian hurjaa kasvua ja integroitumista eri liiketoiminnan alueisiin, sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien nousun teknologian mahdollistamana. Olen ollut vauhdittamassa useamman Start-up yrityksen teknologia-askeleita erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Tykkään laittaa "kädet saveen" ja tehdä konkreettisia toimia, jotta asiakkaat ja yhteistyökumppanit pystyvät toimimaan mahdollisimman tehokkaasti "meidän kanssamme".

Vitec Tietomitalla on pitkä historia ympäristöhuollon toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisessä. Alan vaatimukset, lainsäädäntö ja tarpeet, sekä mahdollisuudet kasvavat digitalisaation myötä. Otankin innolla vastaan teknologian modernisoinnin ja uudistamiseen liittyvät tehtävät. VINGOlla on suuri merkitys ympäristöhuollon kokonaisvaltaisena järjestelmänä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä, minulla, on nyt erinomainen mahdollisuus tuoda tehokkaita ja moderneja ratkaisuita meidän asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

On ollut todella mukavaa hypätä Vitec Tietomitalle. Työkaverit ovat olleet todella vastaanottavaisia, avoimia ja suorastaan mahtavia, ei pelkästään Suomessa vaan pitkin pohjoismaita.

Parhain terveisin,

Aki

Ota yhteyttä