02 maaliskuuta 2020

Vitec tietomittalaisten työvire on erinomainen

Vitec Tietomitalla teemme töitä ympäristöhuollossa toimivien asiakkaidemme hyväksi kiertotalouden dynamona. Henkilöstön työvirekartoituksen mukaan tietomittalaisten työvire on erinomaisella tasolla ja koemme työmme merkitykselliseksi. Työympäristömme on turvallinen ja ilmapiiri välittävä. Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöiden hyvinvoinnista ja esimies rohkaisee tekemään asioita, joita osaa parhaiten ja kehittymään ammatillisesti.

Vitec Tietomitta kuuluu pohjoismaiseen Vitec Software Group -yritysryppääseen, jonka ohjelmistot ovat asiakkaiden liiketoiminnan kannalta kriittisiä, ja ne toimitetaan standardoituina tuotteina. Vitecin liiketoimintayksiköt tuntevat hyvin eri erikoisalojen vaatimukset ja tarpeet. Tämä asiantuntemus ja konsernin yhteinen osaaminen ja pitkäjänteisyys auttavat meitä kehittämään ohjelmistoja, jotka tuovat asiakkaille aitoa lisäarvoa. Siksi Vitecin liiketoimintayksiköissä on paikallinen johto ja tärkeät päätökset tehdään lähellä asiakasta. Ohjelmistojamme käytetään yhteiskunnan keskeisissä toiminnoissa, kuten apteekeissa, pankeissa, autokorjaamoissa, asunnoissa, vakuutusyhtiöissä, terveydenhuollossa ja opetuksessa.

Hyvinvointia ja virkistystä

Vitec Tietomitan työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa matkapuhelinetu, liikunta- ja virikesetelit, lounasetu ja työterveyshuolto. Toimistolla on aina tarjolla tuoreista pavuista jauhettua kahvia, teetä, virvokkeita ja hedelmiä. Tuoreet isät voivat nauttia kolmen viikon palkallisesta isyysvapaasta.

Isyysvapaasta kertoo ohjelmistokehittäjä Osku Reinikainen

"Isyysvapaan saaminen oli helppoa, ja työnantaja ymmärsi hyvin tarpeeni olla vaimon tukena ja hoitamassa kaksosia. Töiden tekeminen etänä on onnistunut myös hyvin."

Tuntuu hyvältä, kun työnantajalla on positiivinen asenne isyyteen. Työnantaja vielä useimmista muista yrityksistä poiketen maksoi palkan koko isyysvapaan kolmelta viikolta.

 

Toimitilat Espoossa

Hills Business Park -toimistotalossa Espoon Mankkaalla on upea lounge-tila ja uusittu kuntosali. Loungea voi hyödyntää monin eri tavoin; käydä jumpassa, joogassa, hieronnassa tai pelata biljardia, syödä aamiaista ja välipalaa, käyttää työtilana tai viettää aikaa työkavereiden kesken.

Työpaikkaliikunnan eduista kertoo ohjelmistoasiantuntija Elisa Lukkarila

"Säännöllinen liikunta on minulle tärkeää, että pysyn kunnossa. Teen näyttöpäätetyötä ja vaikka pöydän korkeutta ja työasentoa voi vaihtaa päivän mittaan, niin selässä kyllä tuntee, mikäli liikunta on jäänyt vähemmälle. Koen myös liikunnan helpottavan stressiä ja jaksan selkeästi paremmin, kun pääsen muutaman kerran viikossa töiden jälkeen toimistotalon kuntosalille treenaamaan tai kun pyöräilen sään salliessa parinkymmenen kilometrin työmatkani."

Virkistyshuollon tapahtumat

Virkistyshuoltotoimikunta järjestää mukavaa yhdessä tekemistä henkilöstön toiveiden mukaisesti, ja kokeilussa ovat olleet esimerkiksi padel, biitsi-lentis ja golf. Strategiatyön ja ohjelmiston nimenmuutoksen yhteydessä kävimme studiolla äänittämässä itse sanoittamamme VINGO-biisin

Ilman Viteciä...

Yhteiskunnassa on paljon tärkeitä toimintoja, joita emme ehkä tule aina ajatelleeksi mutta joiden on vain pakko toimia. Ne ovat kaikki riippuvaisia luotettavista ohjelmistoista. Vitec tarjoaa juuri tämänkaltaisia liiketoiminnalle ratkaisevan tärkeitä ohjelmistoja. Kehitämme ja toimitamme eri aloille suunniteltuja tuotteita, joilla on päivittäin ratkaiseva merkitys yhteiskunnalle.

Onnistuminen edellyttää meiltä nöyryyttä ja työmme jatkuvaa arviointia: mitä ohjelmistoja kehitämme, mitä tuotteita meillä on ja millaisiin ratkaisuihin pyrimme. Otamme haasteita vastaan ja juhlimme menestystä joukkueena. Vitecin palveluksessa sinun on meidän kaikkien tapaan ajateltava kauaskantoisesti. Todellakin, koska asiakkaamme – ja heidän asiakkaansa – luottavat meihin tänään ja huomenna.

Koska ilman Vitecia heidän toimintansa pysähtyy.

Vitec työnantajana