01 maaliskuuta 2022

Vitec työntekijäkokemus asiakkuustiimistä – Tuomas

Tuomas Virtasella on vankka kokemus ympäristöhuollon toimialasta ja VINGO Toiminnanohjausjärjestelmän käyttämisestä. Intohimo asiakkaiden auttamiseen johti Tuomaksen myynnin ja konsultoinnnin pariin.

Tuomas Virtanen tuli Vitec Tietomittaan maaliskuussa 2017 hoitamaan asiakaspalvelun tehtäviä ja ratkomaan asiakkaiden palvelupyyntöjä. Työ opetti tekijäänsä vuosien varrella projektiammattilaiseksi ja tuoteomistajaksi. Laaja-alaisen osaamisensa ansiosta Tuomas siirtyi nopeasti käyttöönottojen ja koulutusten pariin, ja lopulta konsultoivan myyntipäällikön rooliin. 

”VINGOn perustoiminnallisuudet ovat säilyneet vuosien varrella samoina, vaikka VINGO-tuoteperhettä on kehitetty vuosien varrella sekä asiakkaiden tarpeiden, että Vitecin tuotekehityssuunnitelman mukaisesti. On ollut mielekästä olla mukana antamassa panoksensa tuoteperheen kehityspolussa”, kertoo Tuomas. 

Tuomas kokee antoisaksi asiakkaiden auttamisen ja kun saa ihan käytännönläheisesti parantaa asiakkaan työarkea tai miettiä keinoja tehostaa liiketoimintaa. Tuomaksen työpäivät ovat hyvin vaihtelevia, sillä hän käy paljon asiakkaiden luona ympäri Suomea. 

On kiinnostavaa kuulla näkemyksiä ympäristöhuollon eri toimijoilta alan ajankohtaisista asioista. Asiakaskunnalla on hyvin erilaisia tarpeita yritysten toimintojen läpiviemiseksi liittyen esimerkiksi viranomaisvaatimuksiin.

Asiakkuustiimi puhaltaa yhteen hiileen 

Parasta Tuomaksen mukaan Vitec Tietomitalla on, että työntekijöihin luotetaan ja saa itsenäisesti tehdä asiat parhaalla katsomallaan tavalla, ja opetella uutta oman kiinnostuksen mukaan. Asiakkuustiimi, joka on aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin tiedottamisen, myynnin ja toimitusten osalta, puhaltaa hienosti yhteen hiileen ja tarvittaessa kokoonnutaan pohtimaan ratkaisuja yhdessä.  

”Tiimissäni on selkeät roolit ja tieto kulkee, joten tämä antaa hyvät edellytykset palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin”, kertoo Tuomas tiimityöstä. 

Huutolaulun taitaja 

Tuomaksen vapaa-aika menee pitkälti perheen kanssa tai tietokonepelejä pelaten, mutta yksi harrastus nousee yli muiden. Hän innostui yläasteella kuuntelemaan metallimusiikkia ja opetteli soittamaan kitaraa. Tämä on johtanut myös keikkailuun bändin kanssa. Tuomas pääsi esittelemään huutolaulutaitojaan, kun tietomittalaiset kävivät studiolla äänittämässä VINGO-biisin ja Tuomas veti upean murinasoolon. 

Ilman Viteciä....

Yhteiskunnassa on paljon tärkeitä toimintoja, joita emme ehkä tule aina ajatelleeksi mutta joiden on vain pakko toimia. Ne ovat kaikki riippuvaisia luotettavista ohjelmistoista. Vitec tarjoaa juuri tämänkaltaisia liiketoiminnalle ratkaisevan tärkeitä ohjelmistoja. Kehitämme ja toimitamme eri aloille suunniteltuja tuotteita, joilla on päivittäin ratkaiseva merkitys yhteiskunnalle.

Onnistuminen edellyttää meiltä nöyryyttä ja työmme jatkuvaa arviointia: mitä ohjelmistoja kehitämme, mitä tuotteita meillä on ja millaisiin ratkaisuihin pyrimme. Otamme haasteita vastaan ja juhlimme menestystä joukkueena. Vitecin palveluksessa sinun on meidän kaikkien tapaan ajateltava kauaskantoisesti. Todellakin, koska asiakkaamme – ja heidän asiakkaansa – luottavat meihin tänään ja huomenna.

Koska ilman Vitecia heidän toimintansa pysähtyy.

Vitec työnantajana