VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

VINGO Toiminnanohjausjärjestelmä

Hallitse yrityksesi toiminnot ketteränä kokonaisuutena, jonka osat määrittelet itse. VINGO-ohjelmistojen käyttäminen pilvipalveluna on kustannustehokasta ja turvallista.

Pyydä esittely! Palvelut

VINGO on markkinoiden monipuolisin ratkaisu ympäristöhuollon toiminnanohjaukseen. Se auttaa sinua hallitsemaan yrityksesi toiminnot ketteränä kokonaisuutena – kustannustehokkaasti ja ekologisesti. 

VINGOn perusversio muodostaa ohjelmiston sydämen, jolla hallinnoidaan ympäristöhuollon perustoiminnot kertaluonteisesta tai säännöllisestä palvelujen tilaamisesta aina noutoon, laskutukseen, kirjanpitoon ja raportointiin saakka. 

Voit laajentaa käyttöä useilla eri toiminnallisuuksilla parantaaksesi asiakaskokemusta ja päivittäistä työskentelyä sekä tehostaaksesi liiketoimintaasi. Esimerkiksi SMS-palvelun avulla voit toteuttaa proaktiivista asiakasviestintää vähentäen yhteydenottoja asiakaspalveluun. Tutustu SMS-palveluun.

Tieto on käytettävissä juuri siellä missä pitääkin

Tehosta liiketoimintaasi

Hallinnoit asiakastietoja, tilauksia, ajojen järjestelyä ja laskutusta helposti yhdessä järjestelmässä. Ajantasainen data tukee sinua liiketoimintasi päätöksissä, ja voit keskittyä omaan ydintoimintaasi.

Käytä ohjelmistoja mistä ja milloin tahansa

VINGOn käyttö turvallisesti ja joustavasti pilvipalveluna.

Vapauta henkilöstöä rutiinitöistä

Automatisoi päivittäistä työskentelyä uusilla toiminnallisuuksilla ja ajastuksilla.

Paranna asiakaskokemusta

Asiakkaasi saa palvelua juuri silloin, kun sille on tarvetta.

Asiakasviestintää monikanavaisesti

VINGOn avulla voit viestiä asiakkaallesi niin kirjeitse, tekstiviestillä, sähköpostitse tai asiakasportaalin kautta tehokkaasti.

Jätelain vaatimusten mukaisia palveluja

Ymmärrämme alan asiantuntijoina toimialan muutokset ja kehitämme tuotteita vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Palvelut

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu tukee VINGOn käyttöön liittyvissä tilanteissa.

Käyttöönotto

Kartoitamme tilanteesi ja sovitamme käyttöönottoprojektin tarpeidesi mukaan.

Koulutus ja konsultointi

Asiantuntijapalvelut liiketoimintasi ja uusien toimintamallien tukena.

Integraatiot

Helposti hallittavat integraatiot järjestelmien välillä.

Miten kiertotalouden dynamo auttaa meitä pitämään huolta ympäristöstämme?

VINGOn toiminnanohjausratkaisut mahdollistavat läpinäkyvän ja joustavan ympäristöhuollon palvelun, josta hyötyvät niin ihmiset kuin elinympäristömme.

Katso videolta esimerkki, kuinka VINGOn avulla kuljetukset ajetaan luontoa säästäen, materiaalit kerätään kiertoon tehokkaasti ja reaaliaikainen data saadaan kiertotalouden käyttöön.

VINGOssa ympäristöhuollon kaikki vaiheet pelaavat saumattomasti yhteen tilauksesta laskutukseen ja raportointiin. Asiakas voi seurata jätehuollon kuluja ja kierrätysastetta, ja dataa voidaan käyttää palvelujen kehittämiseen. Myös erilaiset vuosi- ja laaturaportoinnit onnistuvat VINGOn tuottaman tiedon avulla. 

Älä haaskaa resursseja rutiinitöihin

Asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään yrityksellesi parhaat ratkaisut toiminnanohjaukseen. Laita meille viestiä, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.