VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

LINK Mobilityn mobiiliviestintäratkaisut osaksi VINGOa

VINGO-palveluihin on integroitu LINK Mobilityn tehokkaat ja monipuoliset mobiiliviestintäratkaisut, jotka helpottavat asiakkaiden viestintää. Toimintavarmat ratkaisut takaavat tärkeiden viestien toimituksen sekä vastaanottamisen keskitetysti yhdestä järjestelmässä, mikä tekee kokonaisuudesta helppokäyttöisen sekä selkeän Vitecin ympäristöhuoltoalalla toimiville asiakkaille.

Vitecin asiakkaat lähettävät tällä hetkellä tuhansia tekstiviestejä kuukaudessa VINGO-palvelun kautta. LINK Mobilityn ratkaisun integrointi sekä käyttöönotto oli jouheva ja nopea prosessi. Sama selkeys toistuu myös silloin, kun tekstiviestipalvelut kytketään Vitecin asiakkaiden käyttöön. Vitecin asiakkaat voivat toteuttaa monikanavaista viestintästrategiaa helposti suoraan VINGOsta ja nauttia tekstiviestien tuomista eduista omalle liiketoiminnalle.

”LINKin kanssa saimme sparrailtua, miten tekstiviestejä voidaan hyödyntää entistäkin kattavammin,” mainitsee Vitec Tietomitan Silva Virtanen.

Tekstiviestit osana ympäristöhuollon proaktiivista asiakasviestintää

Vitecin asiakas Jätekukko Oy on ottanut käyttöön VINGO SMS-palvelun monikanavaisen asiakasviestinnän jalkauttamiseksi. Tekstiviestejä voi lähettää VINGOssa monenlaisissa eri käyttötapauksissa ja automatisoida viestien lähettämisen eri käyttötilanteissa. Tekstiviestien avulla Jätekukko Oy tavoittaa nopeasti tuhansia asiakkaita kerrallaan. SMS-toimintoa käytetään erilaisissa tiedottamisen tarpeissa, muun muassa aluekeräyspisteen vaihtumisen yhteydessä tai kun uudelle asiakkaalle lähetetään Omakukko-asiointipalveluun tunnukset.

”VINGOn SMS-palvelua on helppoa käyttää ja tavoitamme asiakkaat nopeasti. Tekstiviestit olivat hyvä lisä asiakasviestintään. Tieto kaikista lähetetyistä sähköposteista, kirjeistä ja tekstiviesteistä jää VINGOssa asiakasrekisteriin. Rekisterimme pysyy ajantasaisena, kun pystymme seuraamaan lähetettyjä viestejä ja niiden perille menoa,” kertoo Jätekukko Oy:n Rekisterivastaava Tiina Forsman.

Tekstiviestit osana asiakaspolkua

Tekstiviestit mahdollistavat kulujen karsimisen, toiminnan tehostamisen ja asiakaslähtöisen liiketoiminnan sekä viestinnän toteuttamisen ympäristöhuollon yrityksille. Tekstiviestejä voidaan hyödyntää luontevana osana asiakaspolkua; muistuttamassa erääntyvistä laskuista ja tulevista tyhjennyksistä, mahdollisten reittimuutosten tiedottamisessa tai palautteen välittämisessä. 

Tällä tavoin yrityksen toiminta näyttäytyy läpinäkyvänä asiakkaille, kun heidät pidetään ajan tasalla relevanteista tapahtumista sekä asioista. Asiakastyytyväisyys paranee ja yrityksen toiminta tehostuu.  

”Joukkotekstiviestien lähettäminen onnistuu VINGOsta näppärästi vain valitsemalla halutun päivän ja ajoreitin – ohjelma hakee asiakastiedoista puhelinnumerot listalle. Sen lisäksi, että tekstiviestien lähettäminen on helppoa ja nopeaa, jää asiakastietojen taakse merkintä tekstiviestistä. Näin nähdään myös myöhemmin, onko asiakasta tiedotettu eri tilanteissa,” Virtanen koostaa.

Yhteyshenkilö

Silva Virtanen

Tuotejohtaja

020 785 1623


SMS-palvelulla todellisia kustannussäästöjä ja tehokkuutta

SMS-palvelun avulla voit karsia operatiivisia kuluja, tehostaa viestintää ja kehittää asiakaslähtöistä liiketoimintaa.