01 maaliskuuta 2022

Vitec työntekijäkokemus tuotehallinnasta – Sauli

Sauli Jurmu on pitkän linjan VINGO-asiantuntija. Hän on työskennellyt Vitec Tietomitassa vuodesta 2012, jolloin toiminnanohjausjärjestelmää toimitettiin ympäristöhuollon asiakkaille kahdeksan työntekijän voimin. Sittemmin vuonna 2016 Tietomitta liittyi pohjoismaiseen Vitec-yritysryppääseen ja työkavereita on tullut kolmisenkymmentä lisää.

Sauli työskentelee VINGOn asiointipalvelun tuotepäällikkönä. Pitkä kokemus toimialalta ja VINGOn eri tuotteista sekä asiakkaiden tuntemus auttavat tuotepäällikön roolissa tekemään asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Tuotepäällikön roolissa parasta onkin monipuolisuus, kun saa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja käyttää luovuutta.

 

On hieno tunne, kun saa tukea ja ohjata asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut helpottamaan heidän työtään ja tehostamaan työtä.
Sauli Jurmu

Sauli kokee tärkeäksi sen, että voi auttaa ihmisiä – ja tämä pätee varmasti kaikkiin tietomittalaisiin. Yrityksessä on matala organisaatiohierarkia, ja muilta saa aina tukea tarvittaessa. Saulin mukaan Vitec Tietomitta on reilu, välittävä ja avoin työpaikka, jossa mielipiteitä kuunnellaan ja kaikki huomioidaan. Työnantaja ottaa hyvin huomioon, mihin työntekijä haluaa keskittyä oman kiinnostuksensa ja osaamisensa puitteissa. Kollegat ovat hyviä tyyppejä, jotka luovat erittäin hyvän ja huumoria kukkivan ilmapiirin.

”Voin aidosti olla ylpeä siitä mitä me tehdään, koska me ollaan ympäristöhuoltoalan toiminnanohjauksen asiantuntijoita ja alan edelläkävijä. Kun ohjelmisto uudistuu ja uusia tuotteita tulee kehitysputkesta, niin itselläkin on koko ajan uutta opittavaa”, kertoo Sauli.

Sauli on vapaa-ajalla aktiivinen liikunnan harrastaja ja vauhdikkaisiin lajeihin kuuluu hiihtoa, uintia, lenkkeilyä ja pyöräilyä. Golftaidoissa hän on päässyt mittelöimään eri Pohjoismaissa olevien viteciläisten kanssa Vitecin golfkisoissa. Sauli on kotoisin pohjoisesta, ja lisääntynyt etätyön tekeminen mahdollisti kotiseudulla muuttamisen, ja työn mielekkyyden entisestään.

Ilman Viteciä....

Yhteiskunnassa on paljon tärkeitä toimintoja, joita emme ehkä tule aina ajatelleeksi mutta joiden on vain pakko toimia. Ne ovat kaikki riippuvaisia luotettavista ohjelmistoista. Vitec tarjoaa juuri tämänkaltaisia liiketoiminnalle ratkaisevan tärkeitä ohjelmistoja. Kehitämme ja toimitamme eri aloille suunniteltuja tuotteita, joilla on päivittäin ratkaiseva merkitys yhteiskunnalle.

Onnistuminen edellyttää meiltä nöyryyttä ja työmme jatkuvaa arviointia: mitä ohjelmistoja kehitämme, mitä tuotteita meillä on ja millaisiin ratkaisuihin pyrimme. Otamme haasteita vastaan ja juhlimme menestystä joukkueena. Vitecin palveluksessa sinun on meidän kaikkien tapaan ajateltava kauaskantoisesti. Todellakin, koska asiakkaamme – ja heidän asiakkaansa – luottavat meihin tänään ja huomenna.

Koska ilman Vitecia heidän toimintansa pysähtyy.

Vitec työnantajana