VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

Mustankorkealla on tiedon läpinäkyvyys lisääntynyt uudistetuilla VINGOn logistiikkaratkaisuilla

Mustankorkea on kuntien omistama jätehuoltoyhtiö, joka tuottaa päivittäisiä jätehuollon palveluja Jyväskylän kaupungin sekä Laukaan, Muuramen ja Toivakan alueilla. Yhtiölle on VINGO Toiminnanohjausratkaisut tuttuja jo 15 vuoden ajalta, ja nyt yhtiössä on otettu ensimmäisten joukossa käyttöön uudistettuja VINGOn työkaluja: VINGO Logistiikka ajolistojen seurantaan sekä VINGO Kuljetus -mobiiliautopääte hyötyjätekierrostehtäviin ja sisäisiin siirtoihin.

VINGO asiakascase: Logistiikkaratkaisut | Vitec Tietomitta

Kysyimme Mustankorkean logistiikkapäällikkö Antti Anhavalta käyttökokemuksia uudesta VINGO Logistiikasta.

VINGO Logistiikan selainpohjainen käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja graafisesta näkymästä näkee selkeästi eri värikoodien avulla ajoreittien tilanteen. Ajolistojen näkymästä pystyy helposti ryhmittää ajolistoja ja etsiä kuljettajien kuittaukset ja palautteet. Reittien vertailu on uusi hieno analyysityökalu keräysmäärien viikkovaihtelujen tarkistamiseen, jolloin pääsee nopeasti pureutumaan poikkeamien syihin tarvittaessa.

VINGOn Windows-versio ja selainpohjainen VINGO toimivat hyvin rinnakkain. VINGO Logistiikasta on helppo seurata ajolistoja. Muutokset palveluihin, esimerkiksi tyhjennysvälien muutokset, tehdään asiakashallinnan puolella, jota Vitec Tietomitta uudistaa parhaillaan myös selainpohjaiseksi. Asiakaspalvelu saa aamulla tilanneraportin, mitä on ajettu edellisenä päivänä ja mitä tänään on reitillä. Logistiikkatyökalun avulla voi myös viestiä asiakaspalvelulle reittien muutostilanteet, jolloin asiakaspalvelu voi puolestaan vastata nopeasti asiakaskyselyihin.

VINGO Kuljetus -mobiiliautopääte toimii hyvin ja selkeyttää tekemistä, kun päivän ajolistat ovat helposti saatavilla. Mustankorkea siirtyi mobiiliautopääteen käyttäjäksi paperilistoista, ja nyt ajojen tieto kulkee sähköisesti yhdessä järjestelmässä. Ajojen suunnittelu parantui, ja tuuraajankin on helppo astua remmiin ja alkaa ajaa paikkoja listan mukaan.

Mustankorkealla on tiedon läpinäkyvyys ja hyödynnettävyys lisääntynyt uudistettujen VINGOn logistiikkaratkaisujen avulla. Olemme tyytyväisiä, miten tästä hyötyvät niin asiakaskaspalvelu, ajojärjestely kuin loppuasiakas.
Logistiikkapäällikkö Antti Anhava, Mustankorkea Oy

Kuva: Mustankorkea 

Ajoreittien jatkuva optimointi VINGO Logistiikka

Lue lisää ajonohjauksesta ja pyydä esittely

Selainpohjainen työkalu ajojen hallintaan ja jatkuvaan optimointiin. Luontoa ja rahaa säästäen.