VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

RL-Palveluilla mobiiliautopäätteiden käyttöönotto nopeutti laskutussykliä

RL-Palvelut Oy toteuttaa kokonaisvaltaisia jätehuollon ja puhtauden palveluita. Yrityksen juuret ovat syvällä Etelä-Savossa. Yritys on toiminut Mikkelin talousalueella kuljetusten parissa vuodesta 1973 ja nykyään toimintaa on myös Juvan ja Sulkavan alueilla. Kehityspäällikkö Maria Laitisen tavoitteena on saada it-ohjelmistot palvelemaan mahdollisimman tehokkaasti työntekoa, jotta aikaa rutiinitöiltä jää liiketoiminnan kehittämiseen.

VINGO asiakascase: Kuljetusratkaisut | Vitec Tietomitta

RL-Palvelut Oy on käyttänyt VINGO Toiminnanohjausjärjestelmää jo 15 vuoden ajan yrityksen perustoimintoihin, kuten asiakashallintaan ja laskutukseen. Erityisesti kiitoksen Maria Laitiselta saavat ajastetut laskutussyklit, vaivaton asiakasaktiviteettien sekä -massojen hallinta.

Viimeisimpänä yritys on siirtynyt käyttämään VINGOn mobiiliautopäätteitä, jotta kaikki kuljetustieto saatiin yhteen järjestelmään.

Mobiiliautopäätteiden käyttöönoton myötä varsinkin keikkapuolella laskutussykli on nopeutunut, koska paljon manuaalista työtä on jäänyt välistä pois
Kehityspäällikkö Maria Laitinen, RL-Palvelut Oy

Aluksi VINGO Kuljetus otettiin käyttöön pakkaavissa jäteautoissa, ja nyt kaikissa jätepuolen 17 autossa kuljetustehtäviä hoidetaan mobiiliautopäätteen kanssa. Käyttöönoton yhteydessä kuljettajat oppivat mobiiliautopäätteiden käytön nopeasti.

"Tähtäämme siihen, että VINGO tekee työt puolestamme niin pitkälle kuin mahdollista, jotta voimme keskittyä palvelujen laajentamiseen ja asiakkaiden palveluun”, visio Maria.

Maria Laitinen RL-Palveluista
VINGO Kuljetus on käytössä jätekuljetuksissa
Ajoreittien jatkuva optimointi VINGO Logistiikka

Lue lisää logistiikkaratkaisuista ja pyydä esittely

Selainpohjainen työkalu ajojen hallintaan ja jatkuvaan optimointiin. Luontoa ja rahaa säästäen.