VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

Metsäsairilalle kustannussäästöjä logistiikkaratkaisujen keskittämisellä

Metsäsairila Oy on Mikkelin kaupungin omistama jätehuoltoyhtiö, jonka perustehtävä on lakisääteisten jätehuoltopalveluiden järjestäminen. Yritykselle tuli ajankohtaiseksi kuljetusohjelmiston päivittäminen, kun se halusi keskittää tiedot yhteen järjestelmään ja myös helpottaa viranomaisvalvontaa.

Jarmo Halonen Metsäsairilasta on ollut käyttöönottamassa VINGOn uudistettuja logistiikkaratkaisuja ajojen hallintaan.  Yrityksellä on ollut käytössään VINGO Toiminnanohjausjärjestelmä jo ennestään, ja nyt ajonohjauksen selainpohjainen työkalu toi uudenlaisen käyttökokemuksen ja entistä helpommat työkalut ajojärjestelyyn.

VINGO Logistiikan avulla ajoreittien suunnittelu ja seuranta ovat helppoa. Voimme reagoida nopeammin poikkeamatilanteisiin ajoreiteillä.
Jätehuoltoinsinööri Jarmo Halonen, Metsäsairila Oy

 

Metsäsairilassa hyödynnettiin VINGOn testiympäristöä taustalla uusien kuljetusasiakkaiden tuonnissa ohjelmistoon ja reittiaineiston käsittelyssä. VINGO Logistiikka toi puolestaan helpotusta urakka-alueiden suunnitteluun. 

Uuden alihankkijan myötä Metsäsairila otti käyttöön myös VINGO Kuljetus -mobiiliautopäätteet kuljettajille. Ratkaisujen keskittäminen yhteen järjestelmään on tuonut Metsäsairilalle kustannussäästöjä, kun tiedot kulkevat jouhevasti yhdessä järjestelmässä. Tukea ja palvelua saa jatkossa yhdeltä toimijalta. 

"VINGO Logistiikan käyttöönotto sujui vaivattomasti ja Vitec Tietomitalta saatiin tukea projektissa”, kertoo Jarmo. 

Ajoreittien jatkuva optimointi VINGO Logistiikka

Lue lisää logistiikkaratkaisuista ja pyydä esittely

Selainpohjainen työkalu ajojen hallintaan ja jatkuvaan optimointiin. Luontoa ja rahaa säästäen.