VINGO Asiakaspäivä 30.10.2024 Helsingissä. Ilmoittautuminen auki!

Revisol Oy avaa asiakkailleen sähköisen asiointipalvelun OmaRevisolin

Revisol haluaa palvella asiakkaitaan jouhevasti ja mahdollisimman monipuolisesti. Tästä syystä yritys on laajentanut asiointikanaviensa tarjontaa sähköiseen palveluun, jonka kautta asiakkaat pystyvät muun muassa tilaamaan tyhjennyksen kohteeseensa ympäri vuorokauden. Uuden palvelukanavan nimi on OmaRevisol.

VINGO asiakascase: Asiointipalvelu | Vitec Tietomitta
Sähköinen palvelu on nykypäivää ja erityisesti alalla, jossa tilauksia tehdään suoraan työmaalta, on tärkeää olla helposti tavoitettavissa.
Avainasiakaspäällikkö Tero Peltomäki, Revisol Oy

Uusi palvelukanava on lisäys jo vanhaan tuttuun kattaukseen: ”Palvelemme jatkossakin totuttuun tapaan sähköpostilla, puhelimitse ja verkkosivujen yhteydenottolomakkeiden kautta."

OmaRevisol tuo mukanaan myös kattavan raportointityökalun. Työkaluun on tallennettu vuoden 2021 alusta alkaen tiedot muun muassa tilauksista, jätteen painoista ja eri jätejakeiden määristä. Työkalun avulla on helppo luoda dokumentteja omaan käyttöön, mutta myös standardimallisten, viranomaisille tarkoitettujen raporttien muodostaminen on tehty mutkattomaksi.

"Tarkoituksena on, että sähköisestä asiointipalvelusta löytyisi koottuna kaikki asiakkaidemme tärkeimmät tiedot ja asiakirjat”, Peltomäki toteaa ja jatkaa: ”Esimerkiksi asiakkaan kanssa solmitut sopimukset löytyvät kätevästi sieltä, eikä niitä tarvitse lähteä tarpeen tullen etsimään arkistojen kätköistä.”

OmaRevisol käyttöön helposti

Sähköinen palvelu on suunnattu asiakasyritysten henkilöille, jotka tilaavat palveluita tai hallinnoivat palvelusopimuksia. Myös ympäristöasioista vastaaville henkilöille suositellaan hankkimaan tunnukset, jotta raportointityökalu ja sieltä löytyvä data olisi heidän käytettävissään mahdollisimman helposti.

VINGOn sähköiset asiointipalvelut

Vitec Tietomitta toimitti Revisolille sähköiset asiointipalvelut, jotka sisältävät asiointi- ja raportointiportaalit. Niiden avulla yrityksen asiakkaat saavat läpinäkyvää palvelua juuri silloin, kun siihen on tarvetta.

Uutinen julkaistu Revisolin kotisivulla.

VINGO Asiointipalvelu on asiakkaasi oma jätehuollon asiointipalvelu, joka vapauttaa asiakaspalvelun rutiinitöiltä.

Lue lisää sähköisestä asiointipalvelusta ja pyydä esittely

Asiakkaasi oma jätehuollon asiointipalvelu vapauttaa asiakaspalvelun rutiinitöiltä.